Urządzenia i Akcesoria
Pan de frijol
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 rebanadas
Składniki
-
250 g de leche
-
400 g de frijoles cocidos , escurridos
-
15 g de azúcar
-
50 g de mantequilla
-
1 sobre de levadura seca instantánea
-
1 cucharadita de sal
-
450 g de harina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Kalorie
1159 kJ /
276 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Quiero salir de la rutina
6 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Barritas de semillas de girasol
1 godz. 15 min
Pan integral de semillas
2 godz. 50 min
Yogur natural
11 godz. 10 min
Salsa de jitomate
40 min
Pan de chipotle y tequila
1 godz.
Gnocchis de betabel
1 godz. 40 min
Quiche vegano de hongos
1 godz. 15 min
Ensalada en vaso
15 min
Mini quiches de espinaca, ricotta y tocino
40 min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1 godz. 20 min
Pay de atún con verduras almendrado
1 godz. 30 min
Galletas de amaranto
45 min