![Pan de frijol Pan de frijol](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/87908_2491-0-4715-4715.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de leche
- 400 g de frijoles cocidos, escurridos
- 15 g de azúcar
- 50 g de mantequilla
- 1 sobre de levadura seca instantánea
- 1 cucharadita de sal
- 450 g de harina
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1159 kJ / 276 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de matcha
2 Std.
Flan de amaranto
4sa 40 dk
Pan de plátano y chocolate
1 Std. 20 Min
Galletas de amaranto
45 min
Pastel de cardamomo y limón
1h 35min
Cereal de canela
1h
Galletas saladas de lentejas
1 Std. 30 Min
Pan de caja integral
1 Std. 10 Min
Soufflé de huauzontle
50 Min
Cocoles de anís
1 Std. 50 Min
Panqué de miel
2h 30 min
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1 Std. 30 Min