Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de leche
- 400 g de frijoles cocidos, escurridos
- 15 g de azúcar
- 50 g de mantequilla
- 1 sobre de levadura seca instantánea
- 1 cucharadita de sal
- 450 g de harina
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1159 kJ / 276 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de jitomate
40 min
Pan de caja integral
1h 40min
Panqué con chocolates
1h
Rosca de yogur
1h 40min
Pan al vapor
1 godz. 30 min
Pan con salvado, nueces, zanahoria, manzana y yogur
2 godz. 20 min
Galletas de queso y jitomate deshidratado
4h
Chiles rellenos de soya
45 min
Aperitivos salados de ajonjolí
40 min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2h 50min
Pan de elote
2h
Pastel de manzana
1h