Pan de frijol

Pan de frijol

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 rebanadas

Składniki

  • 250 g de leche
  • 400 g de frijoles cocidos , escurridos
  • 15 g de azúcar
  • 50 g de mantequilla
  • 1 sobre de levadura seca instantánea
  • 1 cucharadita de sal
  • 450 g de harina

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 1159 kJ / 276 kcal
Białko 9 g
Węglowodany 47 g
Tłuszcz 6 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...