鯛魚燒

鯛魚燒

4.4 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
20 個

Składniki

  • 奶油
    75 克
  • 低筋麵粉 ,過篩
    300 克
  • 泡打粉
    12 克
  • 75 克
  • 牛奶
    300 克
  • 3 顆

Wartości odżywcze na 20 個

Kalorie 2125.5 kcal / 8993.4 kJ
Białko 45.4 g
Tłuszcz 80.2 g
Węglowodany 312.9 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 788.7 g
Sód 241.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...