鯛魚燒
TM6 TM5 TM31

鯛魚燒

4.4 (13 ocen)

Składniki

  • 75 克 奶油
  • 300 克 低筋麵粉 ,過篩
  • 12 克 泡打粉
  • 75 克 糖
  • 300 克 牛奶
  • 3 顆 蛋

Wartości odżywcze
na 20 個
Kalorie
8993.4 kJ / 2125.5 kcal
Białko
45.4 g
Węglowodany
312.9 g
Tłuszcz
80.2 g
Tłuszcz nasycony
788.7 g
Błonnik
5.9 g
Sód
241.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy