
Urządzenia i Akcesoria
咖啡墨西哥麵包
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
8 塊
Składniki
咖啡奶酥外皮
-
即溶咖啡粉2 茶匙
-
熱水1 ½ 茶匙
-
奶油 切塊,置於室溫軟化40 克
-
細砂糖100 克
-
中筋麵粉70 克
-
奶粉15 克
-
蛋1 顆
奶酥内餡
-
奶油 切塊,置於室溫軟化50 克
-
冰糖粉40 克
-
奶粉50 克
-
鹽1 小撮
-
蛋液20 克
麵糰
-
牛奶120 克
-
細砂糖30 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉240 克
-
低筋麵粉10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 置於室溫軟化25 克
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
426 kcal /
1783 kJ
Białko
9.7 g
Tłuszcz
19.2 g
Węglowodany
54 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

必學!台式麵包
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan