Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de pipas de calabaza
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita sal
- 20 g de aceite de oliva
- 60 g de cebolla roja en trozos
- 100 g de zumo de lima
- 30 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 100 g de tomates pera en cuartos, sin semillas
- 150 g de pimiento rojo asado en conserva (escurrido)
- 400 g de aguacate maduro, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1246 kJ / 298 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 24.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 11.8 g
- Sód
- 595.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada Waldorf sobre hojas de endibia
15min
Ensalada de espárragos con pistachos y mozzarella
20 min
Polos de limonada y melocotón
4 Std. 15 Min
Crema de patata y puerro con carne (ternera y vegetariana)
45min
Menú: Crema de calabacín y verduras. Gratinado de bacalao y patatas paja
1h
Gazpacho de remolacha
10 min
Montaditos de pepino mediterráneo
10 min
Crema de lombarda
1h 40min
Pastel de bimi® (broccolini)
1h 45min
Tortitas con frutos secos
15min
Paté de anchoas
5 min
Gazpacho de remolacha con ensalada de lombarda y queso feta
15min