Pesto alla trapanese

Pesto alla trapanese

4.5 4 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 porzioni

Składniki

  • 25 g di mandorle pelate
  • ½ spicchio di aglio
  • 20 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 25 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 130 g di pomodori pelati sgocciolati
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 221.2 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 900.3 kJ / 215.2 kcal
Tłuszcz 19.1 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 6.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...