Baguette ripiene di salmone e coleslaw

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porzioni

Składniki

  • 250 g di olio di semi di girasole
  • 1 uovo
  • 1 cucchiaino di senape
  • 20 g di ketchup
  • 1 limone il succo spremuto
  • ½ cucchiaino di chili in polvere (opcjonalnie)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 10 g di coriandolo fresco
  • 250 g di cavolo cinese a pezzi
  • 150 g di carote pelate e a pezzi
  • 80 g di ravanello
  • 300 g di salmone affumicato tagliato a strisce
  • 2 baguette (circa 300 g ciascuna)
  • nocciole (opcjonalnie) tritate, a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1239.4 mg
Białko 22.3 g
Kalorie 3050.8 kJ / 729.2 kcal
Tłuszcz 47.5 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Węglowodany 58.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...