
Urządzenia i Akcesoria
Sauce aux champignons
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux100 g
-
de champignons de Paris frais150 g
-
de persil frais équeutés5 brins
-
d'huile d'olive1 c. à soupe
-
de sel3 pincées
-
de poivre blanc moulu3 pincées
-
de crème liquide légère150 g
-
de vinaigre de riz40 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
117 kcal /
484.3 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
4.5 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
397.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°39
46 Przepisów
Francja
Francja