Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de champignons de Paris frais
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 150 g de crème liquide légère
- 40 g de vinaigre de riz
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 484.3 kJ / 117 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 397.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rfissa au poulet
1h 20min
Gâteau marbré (végan)
1h 20min
Café à la noisette
25min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Sauce fromagère
30min
Ravioles à la roquette et minibrochettes jambon-mozza
1h 30min
Sauce au fromage
20min
Shot d'immunité digestive
5min
Frozen mojito
10min
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45min
Masfouf (graines de couscous aux fruits secs)
1h 20min