Sauce aux champignons

Sauce aux champignons

3.5 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 150 g de champignons de Paris frais
  • 5 brins de persil frais équeutés
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 150 g de crème liquide légère
  • 40 g de vinaigre de riz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 397.5 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 484.3 kJ / 117 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...