Sauce aux champignons

Sauce aux champignons

3.5 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • de champignons de Paris frais
    150 g
  • de persil frais équeutés
    5 brins
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre blanc moulu
    3 pincées
  • de crème liquide légère
    150 g
  • de vinaigre de riz
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 117 kcal / 484.3 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 9.5 g
Węglowodany 4.5 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 397.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...