Sauce aux champignons
TM6 TM5 TM31

Sauce aux champignons

3.7 (15 ocen)

Składniki

  • 100 g d'oignon, coupé en deux
  • 150 g de champignons de Paris frais
  • 5 brins de persil frais, équeutés
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 150 g de crème liquide légère
  • 40 g de vinaigre de riz

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
484.3 kJ / 117 kcal
Białko
2.5 g
Węglowodany
4.5 g
Tłuszcz
9.5 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Błonnik
1.3 g
Sód
397.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy