Urządzenia i Akcesoria
Sauce au fromage
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
600 g
Składniki
-
100 g d'emmental en morceaux
-
100 g de beaufort en morceaux
-
400 g de crème fraîche épaisse
-
2 œufs
-
2 pincées de sel
-
1 pincée de poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
1158.3 mg
Białko
73 g
Kalorie
9565.8 kJ /
2286.3 kcal
Tłuszcz
216 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
132 g
Węglowodany
18.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jus de pommes
20 min
Sauce fromagère
30 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Petits pains plats, purée d'avocat et œufs
2 godz.
Sauce fromagée à la bière
30 min
Mocktail Lady's Day
25 min
Purée mousseline
40 min
Jus de fraises
10 min
Bolognaise express
20 min
Sauce aux champignons
30 min
Sauce au poivre
25 min
Sauce cheddar
10 min