Sauce au fromage

Sauce au fromage

4.6 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
600 g

Składniki

  • 100 g d'emmental en morceaux
  • 100 g de beaufort en morceaux
  • 400 g de crème fraîche épaisse
  • 2 œufs
  • 2 pincées de sel
  • 1 pincée de poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 600 g

Sód 1158.3 mg
Białko 73 g
Kalorie 9565.8 kJ / 2286.3 kcal
Tłuszcz 216 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 132 g
Węglowodany 18.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...