![Sauce au fromage Sauce au fromage](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/16b5490627fdea42249f2d9ffc462e4b/Derivates/36596b45ace0a89f82dd11b39c1f36f74af8bdb5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'emmental, en morceaux
- 100 g de beaufort, en morceaux
- 400 g de crème fraîche épaisse
- 2 œufs
- 2 pincées de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 9565.8 kJ / 2286.3 kcal
- Białko
- 73 g
- Węglowodany
- 18.9 g
- Tłuszcz
- 216 g
- Tłuszcz nasycony
- 132 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1158.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min
Mon petit hachis Parmentier
1h
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Sauce fromagère
30min
Bolognaise express
20p
Minipizzas ourson
3 Std. 15 Min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Purée mousseline
40p
Boulettes de viande, sauce aux légumes. Feuilletés aux pommes et au caramel
1h 30min
Langos au four avec yaourt à la grecque et fromage
30min
Pommes de terre farcies façon raclette
35 Min
Jus à la fraise
10p