Onigiri aux thon et fromage frais

Onigiri aux thon et fromage frais

4.3 53 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon rouge coupé en deux
    90 g
  • de thon en boîte au naturel émietté
    150 g
  • de fromage frais ail et fines herbes
    120 g
  • de sel
    4 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • œufs froids
    2
  • d'eau
    1040 g
  • de riz à sushi
    250 g
  • de vinaigre de riz
    1 c. à soupe
  • de sucre en poudre
    1 pincée
  • feuille de nori coupée en quatre
    1
  • sauce de soja pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 439.5 kcal / 1856.5 kJ
Białko 20.5 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 52.3 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Sód 422.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...