Urządzenia i Akcesoria
Grissini
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
30 Stücke
Składniki
-
Wasser280 g
-
1 TL ZuckerGerstenmalz1 EL
-
2 TL Trockenhefe, (8 g)frische Hefe15 g
-
Weizenmehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche500 g
-
Olivenöl, nativ und etwas mehr für die Schüssel80 g
-
Salz1 TL
-
Weizenmehl
-
Olivenöl, nativ
-
Hartweizenmehl50 g
-
1 - 2 EL MohnsamenSesamsamen, alle Farben (opcjonalnie)1 - 2 EL
-
Salz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6.5 g
Kalorie
1088 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
2.03 g
Węglowodany
41.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Früchte-Nussbrötli
3 godz. 5 min
Gurken-Relish
1 godz. 30 min
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1 godz. 10 min
Knäckebrot
1 godz.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 godz. 10 min
Grissini
2 godz.
Knöpfli
50 min
Bündner Gerstensuppe
55 min
Gewürznüsse
45 min
Nussglace
5 godz. 20 min
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Berner Zopf
1 godz. 45 min