Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Rotkohl, in Stücke (3 cm)
- 6 Eier, kalt, mittelgross (53-63 g)
- Wasser, auf 1 l genau aufzufüllen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 godz.
Gemüse-Bouillon
10min
Blaubeer-Glace-Schaum
10min
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
1 godz.
Eier grün färben
55 min
Eier gelb färben
55 min
Eier rotbraun färben
55 min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Erdbeerkonfitüre
30min
Eier gelb färben
2 godz. 30 min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40min