Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Rotkohl, in Stücke (3 cm)
- 6 Eier, kalt, mittelgross (53-63 g)
- Wasser, auf 1 l genau aufzufüllen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Apfelmus
20 min
Forellen mit Gemüsereis
45 min
Apfel-Karotten-Rohkost
5min
Milchreis mit Zwetschgenkompott
55 min
Eier gelb färben
55 min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 min
Eier gelb färben
2h 30min
Apfelmus
20 min
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1 godz. 10 min
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
50 min
Pulled-Pork-Burger
4h 50min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40 min