Urządzenia i Akcesoria
Käsecracker
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
60 Stück
Składniki
-
200 g GruyèreEdamer in Stücken200 g
-
Mehl200 g
-
Butter gekühlt, in Stücken120 g
-
Ei1
-
Salz½ - 1 TL
-
Kreuzkümmel (opcjonalnie) zum Bestreuen
-
Sesam (opcjonalnie) zum Bestreuen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
3 g
Kalorie
337 kJ /
80 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Backen macht Freude
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Zwiebel-Käsewähe
1 godz. 15 min
Käse-Kräcker
1 godz.
Thon-Dip
5 min
Waadtländer Flammkuchen
1 godz. 30 min
Curry-Coleslaw
40 min
French Dressing
20 min
Nidletäfeli
2 godz.
Zwiebelwähe
1 godz. 15 min
Sauce Hollandaise
15 min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 min
Bretzeli
2 godz. 30 min