Urządzenia i Akcesoria
Aubergine bhurta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portioner
Składniki
-
vand500 g
-
auberginer skåret i stykker (3 cm)500 g
-
fed hvidløg1
-
løg skåret i halve250 g
-
olivenolie30 g
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
havsalt, fint1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
319 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Indiske retter
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Krydret rødkål
1 godz. 10 min
Ratatouille
40 min
Blomkålsris
10 min
Karry-rejer (2500 kcal)
Brak ocen
Falafel-vafler
Brak ocen
Ris salat med grøntsager
Brak ocen
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Brak ocen
Bulgurhvede
Brak ocen
Tostadas med kylling og raja
40 min
Asparges med citronkapers
Brak ocen
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Brak ocen
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Brak ocen