Remolacha cocida (Pelar)

Remolacha cocida (Pelar)

4.3 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

Pelar
  • 800 g de remolacha cruda en mitades
  • 600 g de agua
  • 1 cucharadita de aceite de oliva
Remolacha cocida
  • ½ cucharadita de sal
  • 900 - 1000 g de agua (ajuste la cantidad sin superar el nivel máx. del vaso)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 308.1 mg
Białko 2.1 g
Kalorie 239 kJ / 57 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 12.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...