Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pelar
- 800 g de remolacha cruda en mitades
- 600 g de agua
- 1 cucharadita de aceite de oliva
Remolacha cocida
- 900 - 1000 g de agua (ajuste la cantidad sin superar el nivel máx. del vaso)
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 239 kJ / 57 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 308.1 mg
Alternatywne przepisy
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Curry de lentejas
1 Std. 25 Min
Maíz al vapor con mayonesa de chipotle y salsa de cilantro
45min
Tortilla de coleslaw
25min
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Ensalada de lentejas con reducción de balsámico
1h 15min
Pepinos encurtidos
48 Std. 20 Min
Alfajores de pistacho y pipas de calabaza
2h
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15min
Carpaccio de remolacha con burrata (Pelar)
1 Std. 25 Min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min
Ñoquis de zanahoria con crema de zapallito italiano
1h 45min