Urządzenia i Akcesoria
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
fresh pineapple (½ pineapple), peeled, cut in vertical wedges to fit through feeder (see Tips)650 g
-
watermelon (¼-½ watermelon), peeled and seeded, cut in wedges to fit through feeder tube (see Tips)450 g
-
fresh blueberries100 g
-
fresh raspberries100 g
-
fresh strawberries cut into halves200 g
-
bananas ripe but firm, peeled2
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ a lemon)20 g
-
honey30 g
-
fresh mint leaves only2 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
658.7 kJ /
157.4 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki deli chicken
40 min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Gut Immunity Shot
5 min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 godz. 55 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Raspberry whip
10 min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 godz. 25 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min