Urządzenia i Akcesoria
Paaspastei
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porties
Składniki
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
36.5 g
Kalorie
2052 kJ /
491 kcal
Tłuszcz
31.1 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasmenu
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Appel Pinda Rolls
Brak ocen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Brak ocen
Vegan Oesterzwam Soep
40 min
Peren op Sinaasappelsiroop
Brak ocen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Brak ocen
Regenboog Veggie Pizza
Brak ocen
Pruimenjam
55 min
Aardappelpuree en merguez
Brak ocen
Zoetzure vis met rijst
1 godz. 5 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 godz. 10 min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 min