Urządzenia i Akcesoria
Paaspastei
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porties
Składniki
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
36.5 g
Kalorie
2052 kJ /
491 kcal
Tłuszcz
31.1 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasmenu
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nessuna valutazione
Peren op Sinaasappelsiroop
Nessuna valutazione
Gestoomde Chinese groenten
30min
Spaanse brunch
1h 15min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Nessuna valutazione
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Nessuna valutazione
Rabarberijs
36h 25min
Spookachtige snacks
1h 15min
Abrikozen ketchup
Nessuna valutazione
Gevulde kalkoenborst
Nessuna valutazione
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nessuna valutazione
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min