Urządzenia i Akcesoria
Paaspastei
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porties
Składniki
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
36.5 g
Kalorie
2052 kJ /
491 kcal
Tłuszcz
31.1 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasmenu
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Brak ocen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 godz. 10 min
Vegan feta in olie met kruiden
Brak ocen
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 min
Carnaval maskers
1 godz. 45 min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Brak ocen
Kruiden- en citroenzout
1 godz.
Kaas uilen
Brak ocen
300 g ui fruiten
Brak ocen
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 godz. 20 min