Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 150 g bloem en iets meer om te bewerken
- 75 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 50 g water
Vulling
- 100 g uien, gehalveerd
- 4 takjes verse bladpeterselie
- 150 g gerookte gekookte ham
- 700 g varkensnek (procureur), ontbeend, in blokjes
- 1 ei
- 30 g cognac
- 1 afgestreken tl gemalen peper
- 15 g zout
- 6 hardgekookte eieren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2052 kJ / 491 kcal
- Białko
- 36.5 g
- Węglowodany
- 15.1 g
- Tłuszcz
- 31.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Brak ocen
Champagne en pompelmoes sorbet
Brak ocen
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Aardappelgratin
Brak ocen
Gozleme
1 Std. 40 Min
Driekoningentaart met pompoen
Brak ocen
Mai tai
10 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Brak ocen
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen