Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 150 g bloem en iets meer om te bewerken
- 75 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 50 g water
Vulling
- 100 g uien, gehalveerd
- 4 takjes verse bladpeterselie
- 150 g gerookte gekookte ham
- 700 g varkensnek (procureur), ontbeend, in blokjes
- 1 ei
- 30 g cognac
- 1 afgestreken tl gemalen peper
- 15 g zout
- 6 hardgekookte eieren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2052 kJ / 491 kcal
- Białko
- 36.5 g
- Węglowodany
- 15.1 g
- Tłuszcz
- 31.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Scones met frambozenboter
25 min
Vichyssoise met pasta
35 min
Lactosevrije tiramisu
Brak ocen
Aardbeien mille-feuille
5 godz.
Beef Wellington
10 godz. 10 min
Rudolphs Mocktail
30 min
Karamelpoeder
1 godz.
Caipirinha van mango
5min
Mango mojito
15 min