Risotto à la rhubarbe, au gingembre et au citron

Risotto à la rhubarbe, au gingembre et au citron

1.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive extra vierge
    40 g
  • de rhubarbe en fines lamelles
    200 g
  • de riz Carnaroli
    320 g
  • de vin blanc
    80 g
  • d'eau
    800 g
  • cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    1
  • de sel
    1 c. à café
  • de beurre
    20 g
  • de gingembre frais râpé
    20 g
  • citron (de préférence bio), le zeste râpé
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 431 kcal / 1803 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 14.6 g
Węglowodany 67.9 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...