
Urządzenia i Akcesoria
Risotto à la rhubarbe, au gingembre et au citron
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
d'huile d'olive extra vierge40 g
-
de rhubarbe en fines lamelles200 g
-
de riz Carnaroli320 g
-
de vin blanc80 g
-
d'eau800 g
-
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)1
-
de sel1 c. à café
-
de beurre20 g
-
de gingembre frais râpé20 g
-
citron (de préférence bio), le zeste râpé1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
431 kcal /
1803 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
14.6 g
Węglowodany
67.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rhubarbe
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks