Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di zucchero
- 300 g di latte intero
- 3 uova (60 g)
- 6 - 12 cucchiaini di caramello liquido (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1048 kJ / 250 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menù: Crema di verdure; Involtini di pollo; Salsa ai peperoni
1 Std.
Lingue di gatto
30min
Zabaione
15 Min
Latte fritto genovese
5h 40min
Crème brûlée portoghese
30min
Grissini Rubatà
2 Std. 30 Min
Crème caramel (TM6)
4h
Pâté di vitello in gelatina
8 Std. 30 Min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h
Caramello liquido
35min
Bonèt
2h