Panna cotta alle pesche

Panna cotta alle pesche

4.9 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 porzioni

Składniki

  • fogli di gelatina
    3
  • di panna (30-40% di grassi)
    300 g
  • di latte
    200 g
  • di zucchero
    100 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
  • di pesche a fette o dadini (1 cm)
    200 g
  • di burro
    20 g
  • di succo di limone
    1 cucchiaino
  • di pistacchi tritati
    2 cucchiai
    2 cucchiai di noci pecan, tritate
  • di menta piperita fresca le foglioline
    2 rametti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 315.5 kcal / 1320 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 23.6 g
Węglowodany 23.9 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 14.1 g
Sód 38.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...