Urządzenia i Akcesoria
Bramborové knedlíky
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
2 porce
Składniki
Vaření brambor - den předem
-
800 gramů vody
-
350 gramů brambor typu C, na čtvrtky
Příprava knedlíků
-
1 vejce malé, velikosti "s"
-
1 žloutek z malého vejce velikosti "s"
-
75 gramů hladké mouky
-
50 gramů hrubé mouky
-
½ čajové lžičky soli
-
olej na vymazání Varoma mísy
-
500 gramů vody
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
617.4 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1603.3 kJ /
383.2 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
77.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bramborové knedlíky se špenátem
1 godz. 40 min
Chlupaté knedlíky
1 godz. 5 min
Houskové knedlíky
50 min
Pudinkové tyčinky
1 godz. 50 min
Bramborová kaše
50 min
Ovocné knedlíky na páře
1 godz. 40 min
Domácí nudle (zavářka)
30 min
Vdolečky s povidly
1 godz. 30 min
Vánočka
1 godz. 30 min
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10 min
Bramboráky
45 min
Houskové knedlíky
50 min