Urządzenia i Akcesoria
Ostepinde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
30 stykker
Składniki
-
ost, edam skåret i stykker200 g
-
hvedemel plus ekstra til drys250 g
-
smør blødt200 g
-
æg, medium1
-
havsalt, groft som ønsket, til drys
-
spidskommenfrø som ønsket, til drys
-
sesamfrø som ønsket, til drys
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Białko
2.8 g
Kalorie
443 kJ /
106 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kanapéer
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen