Tun-tapenade på agurk

Tun-tapenade på agurk

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
32 stykker

Składniki

  • bredbladet persille, frisk kun blade
    10 g
  • citronsaft
    30 g
  • tun i olie drænet
    300 g
  • olivenolie
    20 g
  • mascarpone
    85 g
  • ansjosfilet i olie
    1
  • fed hvidløg
    2
  • sorte oliven, uden sten
    40 g
  • kapers drænede
    15 g
  • salt
    ¼ tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • agurk stor, skåret i 32 (5 mm)
    1
  • rød chilli, frisk skåret i skiver (2 mm), efter smag
    1 - 2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stykke

Białko 2.8 g
Kalorie 157 kJ / 38 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Węglowodany 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie