Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 huevos (M)
- 1300 g de agua
- 100 g de pepinillos en vinagre en trozos
- 170 g de champiñones enteros en conserva, escurridos
- 150 g de mayonesa
- 100 g de crème fraîche
- 1 cucharadita de azúcar (opcional)
- ¼ de cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 ramitas de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1418.6 kJ / 339.1 kcal
- Białko
- 12.1 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 573.9 mg
Alternatywne przepisy
Ensalada con salsa de yogur y albahaca
15min
Coca mar y tierra
55min
La conserva de atún
6h 30min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20min
Crema en cóctel de sopa castellana
50min
Lasaña fría de queso y brevas
50min
Margarita mediterránea
10min
Steak tartare con alcaparras y salsa alioli de tomates secos
1h 15min
Aguacates a la plancha con tomate picante
25min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15min
Salsa bechamel (Espesar)
15min
Risotto de setas al cava
35min