Torta morbida al cioccolato

Torta morbida al cioccolato

4.6 9 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 fette

Składniki

  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 100 g zucchero
  • 75 g di burro a pezzi + q.b.
  • 130 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a tocchetti (vedere consigli)
  • 25 g di farina tipo 00

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 61 mg
Białko 4.9 g
Kalorie 1379.1 kJ / 329.6 kcal
Tłuszcz 21.5 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 12.4 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...