Torta tenerina
TM6 TM5 TM31

Torta tenerina

4.6 (547 ocen)

Składniki

  • 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 100 g di burro morbido a pezzi
  • 3 uova, gli albumi e i tuorli separati
  • 200 g di zucchero
  • 1 bustina di vaniglia in polvere
  • 50 g di latte
  • 75 g di farina
  • 1 pizzico di sale
  • 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
  • 1 - 2 cucchiai di cacao in polvere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1339 kJ / 320 kcal
Białko
4.8 g
Węglowodany
39.1 g
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy