Urządzenia i Akcesoria
Kue Ikan Thailand
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
9 potongan
Składniki
-
daun jeruk purut segar3
-
cabai hijau segar2
-
bawang merah dipotong bagi dua2
-
gula aren1 sdt
-
fillet ikan daging putih, dengan atau tanpa kulit (misalnya cod atau haddock), potong-potong400 g
-
kecap ikan10 g
-
pasta kari merah3 sdm
-
telur1
-
minyak kacang untuk menggoreng
-
jeruk nipis diiris2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 potongan
Białko
9.3 g
Kalorie
229 kJ /
55 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dapur Thailand
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Salmon Teriyaki
20 min
Aneka Hidangan Laut Kukus
Brak ocen
Tim Ikan ala Kanton
40 min
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Brak ocen
Udang Cabai Bawang Putih
Brak ocen
Sous-Vide Salmon Aromatik
Brak ocen
Tim Ikan Cod dengan Lemon Thyme
Brak ocen
Tuna avocado bowl
45 min
Mango salmon bowl
40 min
Tumis Udang
15 min
Oseng Ikan Utuh
20 min
Pepes Salmon Thailand
Brak ocen