Urządzenia i Akcesoria
Tim Ikan Cod dengan Lemon Thyme
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porsi
Składniki
-
zukini200 g
-
wortel100 g
-
siung bawang putih1
-
minyak zaitun20 g
-
mentega tawar potong dadu25 g
-
white wine75 g
-
lemon, disarankan organik 10 g jus dan 2 lembar kulit tipis saja (2-3 cm)1
-
thyme segar2 tangkai
-
bay leaf (daun salam Eropa) segar1
-
fillet ikan daging putih, tanpa kulit (misalnya haddock atau cod, masing-masing sekitar 100 g)4
-
garam laut1 jumput
-
lada hitam bubuk1 jumput
-
air mendidih500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
19.6 g
Kalorie
805 kJ /
193 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paskah
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Salmon Teriyaki
20 min
Aneka Hidangan Laut Kukus
Brak ocen
Tim Ikan ala Kanton
40 min
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Brak ocen
Udang Cabai Bawang Putih
Brak ocen
Sous-Vide Salmon Aromatik
Brak ocen
Tuna avocado bowl
45 min
Mango salmon bowl
40 min
Tumis Udang
15 min
Oseng Ikan Utuh
20 min
Pepes Salmon Thailand
Brak ocen
Kue Ikan Thailand
Brak ocen