Salmon Teriyaki

Salmon Teriyaki

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porsi

Składniki

  • jahe
    2 cm
  • siung bawang putih
    2
  • minyak sayur
    10 g
  • cabai kering buang bijinya
    1
  • kecap asin
    25 g
  • gula
    20 g
  • jus jeruk
    60 g
  • salmon fillet segar, tanpa kulit
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porsi

Kalorie 314.4 kcal / 1315.5 kJ
Białko 21.8 g
Tłuszcz 18.6 g
Węglowodany 14.8 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Sód 746.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie