
Urządzenia i Akcesoria
Tumis Udang
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
3 porsi
Składniki
-
minyak goreng20 g
-
siung bawang putih1
-
udang kupas mentah, ukuran sedang kotoran hitam di punggung udang dibuang, dikeringkan dengan tisu dapur250 g
Wartości odżywcze na 1 porsi
Kalorie
424 kcal /
1776 kJ
Białko
47 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
15 min
15 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
50 min
5 min
Brak ocen
Brak ocen
5 min
5 min