Urządzenia i Akcesoria
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Strawberry sorbet
-
white sugar150 g
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
ripe banana broken into pieces1
-
frozen strawberries (see Tips)500 g
Pineapple carpaccio
-
fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)1
-
fresh mint leaves only, to decorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2.7 mg
Białko
1 g
Kalorie
686.8 kJ /
164.2 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed tomatoes
50 Min
Creamy potato mash
30 Min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1 Std. 20 Min
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5 Std.
Rice pudding
50 Min
Shepherd's pie
55 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Lemon cake
2 Std.
Mashed potatoes
40 Min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 Std. 30 Min