Urządzenia i Akcesoria
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Strawberry sorbet
-
white sugar150 g
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
ripe banana broken into pieces1
-
frozen strawberries (see Tips)500 g
Pineapple carpaccio
-
fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)1
-
fresh mint leaves only, to decorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2.7 mg
Białko
1 g
Kalorie
686.8 kJ /
164.2 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sago custard puddings
35 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Indonesian Vegetable Spring Roll
Brak ocen
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Cocoa Nib Chocolate Milk (Metric)
10 min
Fennel digestive
30 min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13 godz.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 godz. 20 min
Lemongrass, mint and ginger tea
10 min
Watermelon lemonade
10 min
Mango yoghurt thick shake
5 min