Urządzenia i Akcesoria
Zucchinicremesuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 Portionen
Składniki
-
Zwiebel25 g
-
Knoblauchzehe (opcjonalnie) klein1
-
Zucchini in Stücken350 g
-
Wasser250 g
-
½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht½ TL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Butter10 g
-
Schmelzkäse20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
401 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bärlauchcremesuppe
30 min
Paprikacremesuppe
20 min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Gemüsecremesuppe
35 min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 min
Kohlrabisuppe
30 min
Gurkencremesuppe
25 min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30 min
Champignoncremesuppe
20 min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Kürbiscremesuppe
30 min