Gluten-free Sacher Torte
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Sacher Torte

4.9 (10 ocen)

Składniki

Apricots

  • 150 g dried apricots, pitted
  • 150 g water, hot

Sponge Cake

  • 6 medium eggs, separated
  • 40 g rolled oats (see tip)
  • 240 g dairy-free milk of choice
  • 180 g sugar
  • 120 g ground almonds
  • 100 g unsweetened cocoa powder
  • 100 g olive oil
  • 5 g cider vinegar
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 ½ tsp bicarbonate of soda

Apricot Filling

  • 50 g sugar

Chocolate Frosting

  • 150 g vegan dark chocolate, small pieces or callets
  • 30 g coconut oil
  • 40 g tinned coconut milk

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
2111.3 kJ / 504.6 kcal
Białko
11.6 g
Węglowodany
53 g
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Błonnik
8.9 g
Sód
365.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy