Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Sacher Torte
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
10 slices
Składniki
Apricots
-
dried apricots, pitted150 g
-
water, hot150 g
Sponge Cake
-
medium eggs separated6
-
rolled oats (see tip)40 g
-
dairy-free milk of choice240 g
-
sugar180 g
-
ground almonds120 g
-
unsweetened cocoa powder100 g
-
olive oil100 g
-
cider vinegar5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
Apricot Filling
-
sugar50 g
Chocolate Frosting
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
365.4 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
2111.3 kJ /
504.6 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 min
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Cinnamon Rice Pudding Cake
5 godz.
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 godz. 10 min
Halloween Pumpkin Tart
2 godz.
Coconut Milk
25 min
Matcha Yoghurt with Simple Granola and Grapefruit
25 min
Almond and Seed Crackers
45 min
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1 godz.
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13 godz. 10 min
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min