Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Walnusshälften und etwas mehr zum Garnieren
- 200 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
2
Stängel Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
lub 1 TL Thymian, getrocknet - 150 g Ziegenfrischkäse
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 584 kJ / 140 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 541 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Süßkartoffelstampf mit Thymian-Nuss-Butter
30 Min
Erbsen-Minz-Aufstrich
15 Min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 Min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 Min
Linsen-Curry-Aufstrich
40 Min
Dattel-Curry-Dip
5 Min
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15 Min
Kurkuma-Möhren-Dip
5 Min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 Min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15 Min
Rote-Bete-Hummus
50 Min
Mediterraner Dip zum Grillen
15 Min