Urządzenia i Akcesoria
Roter Ziegen-Streich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 Portionen
Składniki
-
Walnusshälften und etwas mehr zum Garnieren100 g
-
Rote Bete, gegart in Stücken200 g
-
Zitronensaft20 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
1 TL Thymian, getrocknetThymian abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren2 Stängel
-
Ziegenfrischkäse150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
541 mg
Białko
7 g
Kalorie
584 kJ /
140 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2022
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kurkuma-Möhren-Dip
5 min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 min
Spinat-Dip
10 min
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15 min
Linsen-Curry-Aufstrich
40 min
Limettenbutter
5 min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10 min
Champignon-Hummus-Salat mit Karamell-Dressing und Granatapfelkernen
50 min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1 godz.
Möhren-Mango-Likör mit Rosenwasser
10 min
Quinoa-Tomaten-Dip mit Avocado
40 min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15 min