![Roter Ziegen-Streich Roter Ziegen-Streich](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2c5ac840f6451ccfdb69f8505894ac37/Derivates/e352aff1fb6d0d704e1e6c214f528880c8a65201.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Walnusshälften und etwas mehr zum Garnieren
- 200 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
2
Stängel Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
lub 1 TL Thymian, getrocknet - 150 g Ziegenfrischkäse
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 584 kJ / 140 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 541 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Wassermelonen-Spargel-Salat mit Feta
20 min
Birnen-Gorgonzola-Salat mit Haselnüssen
20 min
Herzhafter Käsekuchen mit Entenbrust und Preiselbeeren
1h 40 min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40 min
Rosmarin-Zitronen-Sauce
48 godz.
Maronen-Kokos-Suppe
40 min
Rucola-Feta-Suppe
35 min
Erdbeer-Feta-Stullen
10min
Erbsen-Minz-Aufstrich
15min
Kurkuma-Möhren-Dip
5min
Limettenbutter
5min
Dattel-Speck-Dip
30 min