Urządzenia i Akcesoria
Rhabarber-Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 Flasche
Składniki
-
300 g Rhabarber, TK, aufgetautRhabarber in Stücken oder TK, aufgetaut300 g
-
Wasser200 g
-
Zucker100 g
-
Zitronensaft40 g
-
Senf, mittelscharf1 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Öl170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Flasche
Sód
2519 mg
Białko
4 g
Kalorie
8249 kJ /
1972 kcal
Tłuszcz
171 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
117 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 2/2022
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1 godz. 15 min
Rhabarber-Chutney
1 godz. 30 min
Pflaumenkompott
20 min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1 godz.
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1 godz. 30 min
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2 godz.
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35 min
Radieschengrün-Pesto
5 min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2 godz. 20 min
Rhabarber-Konfitüre
30 min
Waldfrucht-Gelee
35 min