Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů mrkve, na kousky (2 cm)
- 250 gramů pórku, na kousky (2 cm)
- 1 polévková lžíce kari
- 50 gramů olivového oleje
- 600 gramů máslové dýně, oloupané a zbavené semínek, na kousky (3-4 cm)
-
500 - 600
gramů vody
lub 500 - 600 gramů zeleninového vývaru - 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
-
100
gramů smetany, min. 30 % tuku
lub 100 gramů neslazeného kondenzovaného mléka -
krutony, na ozdobu
lub čerstvá pažitka, nasekaná, nebo smetana na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1152.7 kJ / 275.8 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokolicový krém
30 Min
Boršč aneb červená polévka
1h 15min
Dýňová polévka se smetanou
40 min
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10 Min
Krémová zeleninová polévka
35 Min
Bramborová kari polévka
35 Min
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1 Std.
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45 Min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11h 30 min
Rychlý rebarborový koláč
50 Min
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35 Min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 Min