Urządzenia i Akcesoria
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porties
Składniki
Yoghurtdip
-
verse koriander alleen bladeren6 takjes
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
Beignets
-
volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)120 g
-
water500 g
-
wortelen in stukjes gesneden (3 cm)500 g
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 snuifje
-
lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)45 g
-
ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)1
-
gedroogde chilivlokken (opcjonalnie)1 tl
-
olijfolie om te bakken2 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
5 g
Kalorie
573 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
lagere GI
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 min
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 min
Kokos Dahl
25 min
Zoete aardappellasagne
1 godz. 20 min
Zuivelvrije tzatziki
Brak ocen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 godz.
Boekweit met champignons
25 min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 godz.
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 min