Urządzenia i Akcesoria
Ertesuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
6 porsjoner
Składniki
-
erter, tørkede250 g
-
vann1400 g
-
gulrøtter delt i biter (ca. 5 cm)200 g
-
løk delt i 2280 g
-
hvitløksfedd1
-
stangselleri100 g
-
olivenolje20 g
-
2 ss grønnsaksfondgrønnsaksbuljong terninger (til 0.5 l)2
-
timian, tørket2 ts
-
salt pluss ekstra etter smak1 ts
-
pepper, malt etter smak
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
445.9 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
901 kJ /
215.3 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
13.1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rensende thaisuppe
25 min
Kremet aspargessuppe
Brak ocen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Brak ocen
Misosuppe
Brak ocen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Brak ocen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Brak ocen
Kremet ertesuppe
40 min
Kikertsuppe (Revithia)
Brak ocen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Brak ocen
Kremet fiskesuppe
45 min
Betasuppe
30 min
Fattigmann "aspargessuppe"
50 min