Urządzenia i Akcesoria
Kremet ertesuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 porsjoner
Składniki
-
løk delt i to150 g
-
smør20 g
-
1000 g grønne erter, frosnegrønne erter, ferske1000 g
-
vann600 g
-
1 kyllingbuljong terning (til 0.5 l)kyllingbuljongpaste1 ss
-
200 g rømmecrème fraîche, min 30% fett200 g
-
svart pepper, nykvernet etter smak2 klype
-
salt, finmalt etter smak½ ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
7 g
Kalorie
778 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Smak av vår
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Rensende thaisuppe
25 min
Kremet aspargessuppe
Brak ocen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Brak ocen
Misosuppe
Brak ocen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Brak ocen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Brak ocen
Kikertsuppe (Revithia)
Brak ocen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Brak ocen
Kremet fiskesuppe
45 min
Betasuppe
30 min
Fattigmann "aspargessuppe"
50 min
Tomatsuppe
40 min