Urządzenia i Akcesoria
Kremet fiskesuppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porsjoner
Składniki
-
laksefilet, fersk i biter (2cmx2cm)200 g
-
torskefilet, uten skinn i biter (2cmx2cm200 g
-
salt2 ts
-
korianderfrø hele1 ts
-
solsikkeolje10 g
-
løk delt i to½
-
hvitløksfedd2
-
fennikel uten rot, delt i biter (ca. 5 cm)80 g
-
sellerirot delt i biter (ca. 5 cm)80 g
-
purreløk kun den hvite delen, vasket, delt i biter (ca. 5 cm)50 g
-
vann300 g
-
melk400 g
-
fiskebuljongterninger (til 0.5 l)2 ½
-
sitron saft og skall, revet (kun det gule)½
-
laurbærblad, tørket1
-
fløte300 g
-
smør2 ss
-
salt1 klype
-
hvit pepper1 klype
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
146.8 mg
Białko
17 g
Kalorie
1606.1 kJ /
383.9 kcal
Tłuszcz
31.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
10.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rensende thaisuppe
25 min
Kremet aspargessuppe
Brak ocen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Brak ocen
Misosuppe
Brak ocen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Brak ocen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Brak ocen
Kremet ertesuppe
40 min
Kikertsuppe (Revithia)
Brak ocen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Brak ocen
Betasuppe
30 min
Fattigmann "aspargessuppe"
50 min
Tomatsuppe
40 min