Misosuppe

Misosuppe

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner

Składniki

  • vann
    1600 g
  • kombu stripe (7–10 cm) (valgfritt)
    1
  • tørket shiitake sopp (ca. 20 g), delt i skiver
    5
  • ingefær, fersk skrellet og delt i tynne skiver
    3 cm
  • hvitløksfedd delt i to
    1
  • wakame sjøgressflak, tørket (se tips)
    2 ss
  • gulrøtter skrellet og delt i fyrstikker eller "spaghetti" (se tips)
    100 g
  • vinterreddik skrellet og delt i fyrstikker eller "spaghetti" (se tips)
    150 g
  • tofu, fast delt i terninger (2 cm) (se tips)
    200 g
  • asiatiske grønnsaker valgfritt, trimmet og delt i biter (3 cm)
    200 g
  • misopasta
    2 ss
  • soyasaus
    1 ss
  • sesamolje
    2 ts
  • salt etter smak
    1 ts
  • sesamfrø til pynt
    2 ss
  • koriander, fersk kun blader, til pynt
    3 kvister
  • vårløk delt i tynne skiver, til pynt
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 1484.3 mg
Białko 8.5 g
Kalorie 622.3 kJ / 148 kcal
Tłuszcz 8.5 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie