Urządzenia i Akcesoria
Fattigmann "aspargessuppe"
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porsjoner
Składniki
-
løk delt i fire1
-
hvitløksfedd2
-
solsikkeolje10 g
-
fløte600 g
-
salatblader, blandede feks. hjertesalat, crispisalat, revet i biter250 g
-
spinatblader, ferske75 g
-
salt2 ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
52.2 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
1526.3 kJ /
364.8 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
23 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rensende thaisuppe
25 min
Kremet aspargessuppe
Brak ocen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Brak ocen
Misosuppe
Brak ocen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Brak ocen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Brak ocen
Kremet ertesuppe
40 min
Kikertsuppe (Revithia)
Brak ocen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Brak ocen
Kremet fiskesuppe
45 min
Betasuppe
30 min
Tomatsuppe
40 min