Urządzenia i Akcesoria
Betasuppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 porsjoner
Składniki
-
løk delt i to1
-
hvitløksfedd1
-
solsikkeolje10 g
-
gulrot 5 cm x 2 cm størrelse150 g
-
kålrabi 5 cm x 2 cm størrelse150 g
-
sellerirot 5 cm x 2 cm størrelse100 g
-
salt pluss ekstra etter smak1 ts
-
pepper, malt pluss ekstra etter smak1 ts
-
2 ss grønnsaksfondgrønnsaksbuljongterning (til 0.5 l)2
-
vann900 g
-
poteter 2 cm x 2 cm størrelse200 g
-
purreløk kun hvit del, vasket, delt i 0,5 cm skiver50 g
-
persilleblader, ferske finhakket15
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
682.8 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
827.7 kJ /
197.8 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rensende thaisuppe
25 min
Kremet aspargessuppe
Brak ocen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Brak ocen
Misosuppe
Brak ocen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Brak ocen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Brak ocen
Kremet ertesuppe
40 min
Kikertsuppe (Revithia)
Brak ocen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Brak ocen
Kremet fiskesuppe
45 min
Fattigmann "aspargessuppe"
50 min
Tomatsuppe
40 min