野菜湯咖哩鍋

野菜湯咖哩鍋

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 去骨雞腿排 ,切塊(約2公分)
    400 克
  • ¾ 茶匙
  • 咖哩粉
    4 大匙
  • 原味優格
    4 大匙
  • 洋蔥 ,切塊(約4公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
    50 克
  • 10 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 1 大匙
  • 南瓜 ,切片(約1公分)
    200 克
  • 新鮮四季豆 ,切段(約3公分)
    100 克
  • 黑胡椒粉
    少許
  • 橄欖油 ,適量
  • 杏鮑菇 ,切片(約1公分)
    200 克
  • 高湯
    600 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 黑糖
    1 大匙
  • 日式醬油
    ½ 大匙
  • 紅甜椒 ,切塊 (約3公分)
    ½ 顆
  • 黃甜椒 ,切塊 (約3公分)
    ½ 顆
  • 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約3公分)
    120 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 347 kcal / 1442.5 kJ
Białko 28.2 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 37.5 g
Błonnik 9.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...