Tomato and Mushroom Spaghetti

3.8 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • olive oil
    1 oz
  • vegetable stock cube crumbled
    1
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • garlic powder
    1 pinch
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried red chili flakes (opcjonalnie) to taste
    1 pinch
  • cubes of bacon (opcjonalnie)
    3 ½ oz
  • button mushrooms, canned drained, sliced
    3 oz
  • canned tomato sauce
    10 ½ oz
  • water
    19 ½ oz
  • spaghetti
    10 ½ oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 803.2 mg
Białko 11.3 g
Kalorie 1492.7 kJ / 356.8 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 60.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...