![Kebabs de cordero Kebabs de cordero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e6735b35-4598-4386-87be-dd6c76ea4ff3/Derivates/feb2514d-cda3-4a79-96e5-60a1bd42cf90.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de pasitas
- 50 g de almendras peladas
- 1 cdita de chile en polvo (opcjonalnie)
- 2 dientes de ajo
- 10 g de jengibre, pelado y cortado en rebanadas
- 500 g de pierna de cordero, sin hueso, en cubos (3 cm)
- 15 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 1 cdita de semillas de comino
- 1 cdita de semillas de cilantro molidas
- 1 cdita de paprika picante
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 50 g de bolillo, de un día, en trozos
- 2 cditas de garam masala
- 2 cditas de sal marina
- 1 huevo mediano
- 5 cdas de harina de trigo, para enharinar
- 3 cdas de aceite vegetal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1611 kJ / 385 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini quiches de espinaca, ricotta y tocino
40min
Filetes de merlusa con ensalada de arúgula y betabel Al vacío TM6
1h 35min
Panes al vapor Taiwaneses
2h 45min
Rendang de res
2h 30min
Udon casero
1h
Pasta fresca de hierbas
25min
Hamburguesa trufada
40min
Pasta fresca básica
25min
Ravioles de espinaca y requesón
40min
Pasta fresca al huevo
30min
Pasta fresca integral
25min
Masa para pasta fresca
1h