Urządzenia i Akcesoria
港式烧肉映金辉
Przygotowanie 15 godz.
Czas całkowity 9 godz. 15 min
4 人份
Składniki
五香粉
-
花椒2 茶匙
-
八角3 个
-
干燥茴香籽2 茶匙
-
1 汤匙 肉桂粉肉桂棒 (约0.5公分厚)2 支
-
丁香6 粒
港式烧肉
-
盐2 茶匙
-
细砂糖1 汤匙
-
五花肉,带皮 (约600克),约10公分x 15公分1 块
-
粗海盐2 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Białko
87 g
Kalorie
9865 kJ /
2358 kcal
Tłuszcz
220 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
如意吉祥贺新春
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy