Dado di carne

Dado di carne

4.9 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g

Składniki

  • 300 g bocconcini di carne magra senza nervi a pezzi
  • 300 g di verdure miste a pezzi (es. gambi di sedano, carote, cipolle, aglio, pomodori...)
  • 4 rametti erbe aromatiche miste, fresche le foglioline e gli aghi lavati ed asciugati (es. salvia, rosmarino...)
  • 150 g di sale grosso
  • 30 g di vino rosso
  • 1 foglia di alloro secca
  • 1 chiodo di garofano

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Białko 59 g
Kalorie 2754 kJ / 658 kcal
Tłuszcz 38 g
Błonnik 7.3 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...