Confettura di cipolle rosse
TM6 TM5

Confettura di cipolle rosse

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 500 g di cipolle rosse tagliate a
    metà
  • 500 g di mele acidule, sbucciate e tagliate in
    4 spicchi
  • 5 rametti di timo fresco (solo le foglioline)
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • 1000 g di zucchero gelificante 1:1
  • 1 cucchiaino di olio vegetale (olio di girasole o grasso di cocco), vedi consiglio

Wartości odżywcze
na 1 vasetto
Kalorie
3721 kJ / 877 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
215 g
Tłuszcz
1 g
Błonnik
3.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy