Confettura di cipolle rosse

Confettura di cipolle rosse

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
5 vasetti

Składniki

  • 500 g di cipolle rosse tagliate a
    metà
  • 500 g di mele acidule sbucciate e tagliate in
    4 spicchi
  • 5 rametti di timo fresco (solo le foglioline)
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • 1000 g di zucchero gelificante 1:1
  • 1 cucchiaino di olio vegetale (olio di girasole o grasso di cocco), vedi consiglio

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 vasetto

Białko 2 g
Kalorie 3721 kJ / 877 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 215 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...