Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 85 gramů kořenové petržele, na kousky (3 cm)
- 150 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 45 gramů cibule, napůl
- 130 gramů červené papriky, bez jádřince, na čvrtky
- 15 gramů olivového oleje
- 300 gramů kuřecích prsou
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 350 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 450 gramů vody
-
2
čajové lžičky dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 2 snítky hladkolisté petržele, jen lístky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2103.7 kJ / 502.8 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 43.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.7 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 709.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Maková bábovka
1 godz.
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou
40 min
Vepřové v mrkvi
2h
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1 godz.
Bramborová kari polévka
35 min
Guláš z vepřové panenky
40 min
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30 min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45 min
Křupavá sekaná
1 godz.
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35 min
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Nessuna valutazione
Massaman curry s kuřecím masem
1 Std. 40 Min