Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ragú
- 30 gramů olivového oleje
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů cibule, na plátky
- 50 gramů řapíkatého celeru, na kousky (2 cm)
- 50 gramů mrkve, na kousky (2 cm)
- 50 gramů cukety, na kousky (2 cm)
- 400 gramů rajčatové passaty
- 100 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 5 lístků bazalky, plus navíc na ozdobu
Těstoviny
- 1000 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli
- 320 gramů těstovin (např. penne)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1713 kJ / 407 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Sód
- 749 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1 godz.
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
4h 30 min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 min
Vařená quinoa
15 min
Cuketové lasagne s mletým masem
50 min
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1 godz.
White Delight (Bílé potěšení)
15 min
Grilovaná limetková kuřecí prsa s květákovou rýží
1 godz. 10 min
Tandoori marináda
10 Min
Kari ze špičatého zelí
35 min
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35 min